fbpx

Technisch Applicatie Manager

Standplaats: Eindhoven
Duur van de opdracht: 30*6*2020 18*3-2020 om 12:00

Start: 1-4-2020
Optie tot verlenging: ja

Uren per week: 37,5

Solliciteren tot en met:

Functieomschrijving
Als Technisch Applicatie Manager ben je verantwoordelijk voor het beheren van de technische functies van diverse applicaties, zodanig dat deze blijven voldoen aan de afgesproken criteria met betrekking tot performance, beschikbaarheid, security en bedrijfszekerheid.
In de rol van Technisch Applicatiebeheerder ben je het aanspreekpunt voor zowel de interne, als de externe klant-organisatie.

  • Je onderhoud regelmatig lokaal contact met klanten over de applicaties die jij in beheer hebt en bent goed op de hoogte van geplande aanpassingen en begeleid de uitvoering daarvan.
  • Je bent het aanspreekpunt voor het oplossen van incidenten, ondersteunen van gebruikers en het doorvoeren van verbeteringen.
  • Je draait mee in het scrum/agile team

Functie-eisen
Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met kandidaten, bij voorkeur op HBO niveau, bij voorkeur op het gebied van Informatie Technologie.
Bij voorkeur heb je hebt kennis en ervaring op gebied van client/server en Web technologie gebaseerde ontwikkeling (Microsoftproducten), SQLServer en netwerken.
Je bent bekend met de huidige stand van zaken aangaande IT en ITIL-processen.
Je bent flexibel, hebt een hoog analytisch vermogen, en bent anticiperend. Je communicatieve vaardigheden zijn goed, ook in de Engelse taal. Je neemt zelf initiatief.
Als jij de persoon bent die zelfstandig werkend en stressbestendig is, en je plezier haalt uit het oplossen van problemen met je applicaties en het implementeren en veranderen ervan, om op dergelijke wijze de eindgebruiker

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

 

Contact

6 + 14 =