fbpx

Stage lopen als junior accountmanager/recruiter

AXIFLEX INVESTEERT IN TALENT
lees meersolliciteer nu

Leer de praktijk

Tijdens jouw stage bij Axiflex leer je theorie toe te passen in de praktijk. Wij hebben meerdere beschikbare stageplekken in de vorm van junior accountmanager, recruiter, mediavormgever en op het gebied van marketing en communicatie.

You’ll never walk alone

Je teamgenoten hebben een diverse achtergrond en eenieder heeft een eigen specialisme. Zo leert iedereen van elkaar. Je bent gelijk aan ons en wordt behandeld als een volwaardig teamlid.

Een stage bij Axiflex is namelijk niet zomaar een normale stage. Iedere dag is een nieuwe uitdaging! Naast werkzaamheden voor Axiflex, werkte ik namelijk ook aan Axiflex Academy en House of Afangaro. Drie verschillende branches, waarin verschillende werkzaamheden werden verricht. Je springt van het ene toffe project naar het volgende en komt iedere dag in aanraking met nieuwe vakgebieden. Proactief en flexibiliteit zijn hierbinnen leidende competenties!

Stef Knibbeler

Student, Communication & Multimedia Design

Daarom stage lopen bij Axiflex

N

Inspirerende werkomgeving

Je komt terecht in een inspirerende werkomgeving. Axiflex is gevestigd in een modern kantoorpand te Capelle aan den IJssel. Het is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het centrum van Rotterdam is dichtbij en diverse onderwijsinstellingen liggen om de hoek.

N

Uitdagende opdrachten

Je krijgt uitdagende opdrachten en gebruikt de nieuwste technieken en hardware om die te vervullen. Zo werkt iedereen bijvoorbeeld op een iMac, is er een mediakamer en maken we gebruik van de mogelijkheden die virtual reality biedt.

N

Dynamisch team

Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Je teamgenoten hebben een diverse achtergrond en iedereen heeft zijn of haar eigen specialisatie. Zo leert iedereen van elkaar.

N

Persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt volop leerkansen en alle ruimte jezelf te ontwikkelen. Het maakt ons niet uit wat je leeftijd is of waar je vandaan komt, zolang je maar jezelf wil blijven ontwikkelen en verbeteren en de drive hebt het hoogste niveau te bereiken.