fbpx

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

 

Arbeidsvoorwaarden
Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Beroepsopleiding

Klantmanager Inkomen

Je krijgt de unieke kans om kennis te maken met het werkveld van de sociale zekerheid, en je hierin verder te ontwikkelen!

Axiflex Academy

Axiflex Academy is dé onderwijsinstelling binnen de publieke sector. Met een ruim aanbod aan branche-erkende beroepsopleidingen, praktijkgerichte cursussen en vaardigheidstrainingen zorgen we ervoor dat je een specialist.

Onze docenten en trainers zijn praktijkervaren specialisten en juristen die hun carrière bij de gemeente hebben voortgezet in het beroepsonderwijs