fbpx

Senior App Ontwikkelaar

Apeldoorn
Fulltime

Duur van de opdracht: één maand
Start: z.s.m.
Optie tot verlenging:
ja , tot 31-12-2021
Uren per week:
36 uur
Solliciteren tot en met:
17 april 2020

Functieomschrijving

“Het Mobile Competence Center Belastingdienst ontwikkeld mobiele oplossingen op basis van het ontwikkelplatform Xamarin (Apps) tegenwoordig MSDN i.c.m. .Net back-ends voor Burgers & Bedrijven (extern) en voor medewerkers (intern), daarnaast ontwikkelen wij ook Apps voor de Rijksdienst (ministeries) voor de mobiel platformen iOS (Ipod/Iphone/Ipad), Android (Samsung, Sony etc.) en Windows 10. Daar horen grote, kleine en creatieve opdrachten bij. We verwachten van de kandidaten dat zij enthousiast en energiek te werk gaan in dit innovatieve traject en ook open staan om persoonlijk te investeren.Daarnaast verwachten wij een ‘Agile Scrum DNA’ met drive voor constant veranderen en innoveren passend in de dynamische cultuur van het Mobile Competence Center.”

Wij vragen Senior App ontwikkelaar met gedegen Xamarin mobile ontwikkelplatform kennis voor het ontwikkelen van Mobile oplossingen in de vorm van Apps voor mobiel devices voor IOS (Apple), Android en zo mogelijk nWindows 10 (phone/tablet). Daarnaast is kennis er ervaring in het ontwikkeling van Mobiele App backends een pré. Tijdens de ontwikkeling van Enterprise en Burger en Bedrijf productie Apps en Proof of Concepts worden een aantal onderwerpen worden beproefd. Hierbij valt te denken aan: gebruik van ontwikkeltools, ontsluiting van data uit datacenters, distributiemechanismen etc. Je gaat samen met collega’s werken aan de ontwikkeling van Apps, mogelijk in een co-productie met een externe serviceproviders. We werken op een agile wijze, vanuit en op het mobiele ontwikkelplatform Xamarin. Wij verwachten van een senior ontwikkelaar dat deze ook junior en medior ontwikkelaars (didactisch vermogen) in project opleidt in mobiele vaardigheden.Creativiteit en techniek direct vertaalt naar ultieme mobile gebruikerservaring. Door het inzetten back-end skills en front-end

Functie-eisen
Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • App Development met het Xamarin framework. Ontwikkeltaal C#, XAMARIN Forms.
  • HBO – Informatica of andere relevante richting
  • Bekend met en minimaal 5 jaar recente ervaring met het ontwikkelen van app’s op het Xamarin platform mbv C# en XAMARIN forms.
  • Zowel ervaring met ontwikkelen voor Ios als Android
  • Ervaring met het werken in Scrum-teamsErvaring met ontwikkelen van mobiele App backends; ASP.Net MVC5 op ,NET core , ET SDK , .NET Back-end ontwikkel en integratie.OWASP en andere mobile security protocolleniOS en Android SDK, SQLlite, Xcode (native Apple)
  • Kennis van Testcloud, Visual StudioKennis van de mobile markt en ontwikkelingen binnen het Mobiele spectrumKennis van APP Center, GITKennis van Azure Devops

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 40 46 00 27 of mail je cv naar cv@axiflex.nl