fbpx

Axiflex Projectleider Financiën Sociale Basis

 

Projectleider financiën Sociale Basis

Amsterdam
Parttime


Standplaats: Amsterdam
Duur van de opdracht: twaalf maanden
Optie tot verlenging: ja, tot een totale contractduur van twee jaar
Uren per week: 24
Solliciteren tot en met: 22 januari 2020

Axiflex zoekt voor de gemeente Amsterdam een projectleider financiën Sociale Basis.

Functieomschrijving

Amsterdammers hebben baat bij een breed en laagdrempelig aanbod van activiteiten en ondersteuning in de eigen buurt of wijk, dit noemt gemeente Amsterdam de sociale basis. Amsterdam wil de sociale basis verstevigen. Team Sociale Basis werkt hier samen aan met heel veel partners en collega’s in de stad. Per 2020 is een nieuw beleidskader van kracht en wordt gestart met een herverdeling van budgetten die stadsdelen beschikbaar hebben voor sociale basis met als doel dat middelen daar ingezet worden waar de opgave het grootst is.

De gemeente Amsterdam zoekt een projectleider Sociale Basis die zich bezighoudt met de coördinatie tussen de inhoudelijke opgave (het verstevigen van de sociale basis) en de bijbehorende financiële processen. Het project is onderdeel van het brede programma Doorontwikkeling Sociaal Domein. De projectleider werkt heel nauw samen met de programmamanager, de bestuurlijk adviseur, de inhoudelijk projectleiders, en de betrokken financials uit directies en stadsdelen.

Wat we van je verlangen (eisen):

 • Je hebt een afgeronde wo-opleiding Sociale Wetenschappen.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring bij grotere gemeentes in het werkveld van het sociaal domein.
 • Je hebt aantoonbare kennis van zowel de inhoud als structuur en governance (directies en stadsdelen) van de financieringsstromen (diverse subsidies, inkoop en aanbesteding van activiteiten) die omgaan in de sociale basis.
 • Je hebt kennis van financiële processen en de P&C-cyclus bij G4-gemeentes.
 • Je hebt twee tot vier jaar ervaring met werken in een complex en breed krachtenveld van ambtenaren (directies en stadsdelen), uitvoeringspartners en belangen- of cliëntvertegenwoordigers.
 • Je hebt in de afgelopen twee jaar geen ambtelijke aanstelling gehad bij de gemeente Amsterdam.
 • Je vermeldt minimaal één relevante referentie op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Wat we van je vragen (wensen):

 • Je kunt schakelen tussen strategisch, bestuurlijk, inhoudelijk en uitvoerend perspectief.
 • Je bent in staat in een netwerkorganisatie te opereren, zonder vaste bureauplek en op flexibele dagen.
 • Je hebt minimaal één jaar ervaring als projectleider binnen de gemeente Amsterdam, bij voorkeur in het sociaal domein.
 • Je bent bekend met het sociale veld, de ambtelijke lijnen en de stadsdelen.

Goed om te weten:

 • De opdrachtgever verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.
 • ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat je zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem rechtstreeks contact op met onze recruiter door te bellen of whatsappen naar:
+31 6 23 85 34 94.

Contact

6 + 6 =

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Wij sturen je een email als wij een nieuwe vacature in het door jou aangegeven vakgebied hebben ontvangen