fbpx

Projectleider Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V)

Den Haag
Parttime

Start: 1-5-2020 – 30-4-2021
Optie tot verlenging:
Ja
Uren per week:
24 uur
Solliciteren tot en met:
zondag 22 maart 2020

Functieomschrijving

Je helpt DT&V bij herbezinning rond bestaande procesprotocollen en het herzien van de gekoppelde normering. Ook wordt onderzocht of de werkprocessen voldoende meetbaar zijn. Dit houdt in dat je zicht krijgt op welke handelingen minimaal gedaan moeten worden om tot resultaat te komen. Je brengt in kaart hoeveel inspanning het vergt, en bent in staat om de tijdsinvestering en werkdruk te kunnen vaststellen. Je zoekt aansluiting bij bestaande projecten binnen en buiten de DT&V, en zorgt voor communicatie en afstemming. Je houdt directies, medewerker, en OR betrokken bij de ontwikkelingen en belegt invloed en verantwoordelijkheid op de juiste plek. Middelen die hierbij ingezet kunnen worden zijn: bestudering van bestaande processen, documentatie en rapportage, initiëren en analyseren van interviews, afstemming met andere projecten, opstellen advies en berekening normering. Onderzoeksresultaten worden tijdig aangeleverd, wat van belang is in samenhang met de andere projecten. Naast capaciteit wordt expertise en een onafhankelijke blik op het onderzoek en de toe te passen methodiek (LEAN) in huis gehaald.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Je hebt een HBO/WO werk-denk niveau
  • Minimaal 5 jaar relevante en aantoonbare werkervaring met project management
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het werken met LEAN
  • Je beschikt over projectmatige kennis, zoals bijvoorbeeld PRINCE2, IPMA, DSDM
  • Je presenteert jezelf probleemloos op alle nivo’s van een organisatie
  • Je bent beschikbaar per 1-5-2020
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 20 uur per week

Benodigde competenties

  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten
  • Je bent sensitief en kritisch
Heb je serieuze interesse in deze rol dan bevat jouw CV incl. profieltekst een goede gedetailleerde beschrijving, waarin ook onderstaande punten worden toegelicht. 
 

1. Relevante werkervaring bij de Rijksoverheid en/of in de Vreemdelingenketen
2. Ervaring met vergelijkbare projecten
3. Blijk dat je kennis en affiniteit hebt met automatisering, digitalisering & innovatie

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar: +31 (0)6 40 46 00 27.

 

Contact

9 + 13 =