fbpx

Axiflex Junior Vergunningsverlener Milieu

Junior vergunningsverlener Milieu

Hoorn
Parttime


Functietitel: Junior vergunningsverlener Milieu
Standplaats: Hoorn
Duur van de opdracht: drie maanden
Optie tot verlenging: mogelijk maar nog niet bekend
Uren per week: 28 tot 36
Solliciteren tot en met: 15 januari 2020

Axiflex zoekt voor de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord een junior vergunningverlener Milieu.

Functieomschrijving

Je bent een gedreven professional. Je kunt prioriteren, hebt oog voor kwaliteit en oprechte interesse in milieu. Met jouw scherpe analytische blik doorzie je snel de verschillende belangen. Je beweegt je makkelijk tussen mensen van divers pluimage en weet belanghebbenden te overtuigen. Je bent dan ook doordrongen van de waarde van goede schriftelijke en mondelinge communicatie.

Jouw communicatieve vaardigheden komen met name van pas bij het glashelder verwoorden van complexe juridische of technische obstakels. Je hebt meer dan voldoende kennis van wetten en regelgeving om, zo nodig, alternatieve routes voor te stellen. Dat vraagt om creativiteit, oplossingsgerichtheid en klantvriendelijkheid. Je hebt een hbo-opleiding met succes afgerond, maar bent nog steeds leergierig, ambitieus en ondernemend. Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring.

Wat we van je eisen:

  • Je hebt aantoonbare werkervaring als vergunningsverlener Milieu.
  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-bacheloropleiding.
  • Je hebt regionale bekendheid met de gemeenten en milieunetwerken binnen de regio (dit blijkt uit een toelichting in het cv).
  • Je vermeldt minimaal twee relevante referenties op het cv (met organisatie, naam contactpersoon en zijn/haar telefoonnummer).

Goed om te weten

De opdrachtgever verzoekt om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?

Neem rechtstreeks contact op met onze recruiter door te bellen of whatsappen naar:
+31 6 23 85 34 94.

Contact

9 + 14 =

 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Wij sturen je een email als wij een nieuwe vacature in het door jou aangegeven vakgebied hebben ontvangen