fbpx

Test

Rotterdam
Parttime

Standplaats:
Duur van de opdracht:

Start:
Optie tot verlenging:

Uren per week:

Solliciteren tot en met:

Axiflex zoekt voor gemeente Amsterdam een projectleider Kunst & Cultuur, projectleider Economische Zaken.

Functieomschrijving

Binnen IV-Douane keten TG&R (Toezicht Goederen & Risicomanagement) zijn we voor het procesgebied “Fysiek Toezicht” op zoek naar uitbreiding van onze test expertise. We zoeken daarom een enthousiaste en gedreven tester om ons team te komen versterken.Naast de vanzelfsprekende brede vakkennis die je als tester hebt, wordt ook gevraagd:- kennis van SCRUM en ervaring met SCRUM-projecten- kennis en ervaring met SAFe is een pré- persoonlijke vaardigheden: goede communicatieve vaardigheden, gericht op samenwerking (“teamplayer”), flexibele instelling, drive en doorzettingsvermogenWe zoeken iemand die echt gemotiveerd is om in een Agile/Scrum omgeving te werken en daaraan ook actief wil bijdragen (binnen en buiten het eigen team).

Specifieke vakkennis:- ruime kennis en ervaring met testontwerpen en –uitvoering:o functioneel en technisch testen van Java-applicatieso functioneel en technisch testen van app’s is een préo koppelvlak- en keten-testen- ruime kennis en ervaring met het opzetten, onderhouden en uitvoeren van testautomatisering met Robot Framework als voorkeur- kennis van ALM-UFTJiraMQSoapUISQL/DB2Git-JiraBitbucketJenkinsSplunk en Robot Framework– kennis en ervaring met ontwerp- en beheer-werkzaamheden is een pré

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

  • Tmap Next Foundation ,ISTQB
  • Aantoonbare ruime kennis en ervaring met het opzetten, onderhouden en uitvoeren van testautomatisering 5j
  • Aantoonbare ruime kennis en ervaring met testontwerpen en –uitvoering:o functioneel en technisch testen van (Java-)applicatieso koppelvlak- en ketentesten 5j
  • Aantoonbare ervaring met geautomatiseerd testen 3j
  • Aantoonbare ervaring met Agile scrum 3j
  • Functioneel en technisch testen van apps is een préKennis en ervaring met ontwerp- en beheerwerkzaamheden is een pré

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 40 46 00 27 of mail je cv naar cv@axiflex.nl