fbpx

Applicatieontwikkelaar Java

Den Haag
Parttime/Fulltime

Duur van de opdracht: 12 maanden
Start: 15 mei 2020
Optie tot verlenging:
nee
Uren per week:
32 tot 36 uur
Solliciteren tot en met:
15 april 2020

Functiebeschrijving
Je werkt in een scrum team van drie developers, een tester, een functioneel en een technisch beheerder en een product owner. Er wordt gewerkt in sprints van twee weken en maandelijks is er een release. Van een senior developer verwachten we dat deze in staat is om zelfstandig user stories af te ronden. Een userstory bestaat gemiddeld genomen uit een frontend (AngularJS en gedeeltelijk Angular 8) en een backend gedeelte en bevat één of meerdere integratietests. Het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit en het verbeteren van bestaande, wisselen elkaar af.<>

Achtergrond
De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT), is de toezichthouder van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Holmes is het zaakregistratiesysteem van ILT, wat sinds 2006 in gebruik is. Holmes is bedoeld om de gegevens uit het primaire proces Inspecteren te registreren en documenten te genereren en/of op te slaan. De applicatie wordt gevoed door inspecteurs en door diverse systemen v.w.b. werkzaamheden, bronbestanden en autorisaties. Holmes wordt momenteel gebruikt door circa 600 inspecteurs. De doorontwikkeling van Holmes bestaat uit het verder functioneel uitbouwen van de applicatie en het realiseren van koppelingen met andere systemen.

Functie-eisen

Let op! Als je niet aan de eisen voldoet, dan heeft reageren geen zin. Uit je cv moet blijken dat aan deze eisen wordt voldaan:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding informatica
 • devops gecertificeerd
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met JAVA REST / SPA applicaties
 • Je hebt minimaal drie jaar antoonbare ervaring met Spring, Hibernate, SQL, HTML, CSS, Javascript/Typescript, Jasmine, AngularJS en Angular (7), GIT, Webservices
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring als senior full stack ontwikkelaar
 • Minimaal vijf jaar ervaring met het ontwikkelen van JAVA REST / SPA applicaties
 • Aantoonbare ervaring met Spring, Hibernate, SQL, HTML, CSS, Javascript/Typescript, Jasmine, AngularJS en Angular (8), GIT, Webservices
 • Ervaring met het bouwen van API’s bijvoorbeeld middels het HATEOAS/HAL framework
 • Ervaring met continous integration en build tooling als Jenkins / Sonar / Nexus / BitBucket
 • Ervaring met het schrijven van tests met behulp van Selenium
 • Kennis van Alfresco, Bootstrap, Gulp/Grunt, JBoss EAP, Microsoft SQL server Goede kennis van de Nederlandse taal

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit vier onderdelen: een schriftelijke voorselectie, twee sollicitatiegesprekken, cv- en referentieonderzoek en het arbeidsvoorwaardengesprek. Per onderdeel wordt door Axiflex beoordeeld of je de sollicitatieprocedure mag vervolgen. Er wordt naar meer gekeken dan ervaring en diploma’s. Jouw presentatie tijdens het gesprek en de mate waarin je binnen onze organisatie past, spelen eveneens een belangrijke rol.

Axiflex werkt volgens de NVP-sollicitatiecode en onderschrijft de doelstellingen van het Rotterdams Platform tegen arbeidsdiscriminatie.

Arbeidsvoorwaarden

Vanzelfsprekend zijn goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris gewaarborgd bij Axiflex. Daarnaast wordt van beide kanten in elkaar geïnvesteerd: jij geeft jouw kennis, creativiteit en enthousiasme. Wij stellen ons op als betrouwbare partner met wie goede afspraken worden gemaakt over inbreng en ontwikkeling.


Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze recruiter door te bellen, live chatten of whatsappen naar:
+31 (0)6 40 46 00 27 of mail je cv naar cv@axiflex.nl